Klíma szerelés, klíma javítás

Klíma javítás

Klíma javítás vagy klíma felszerelés?

Klíma javítás vagy klíma felszerelés? Klíma javítás vagy klíma felszerelés?

Akinek van klímája, az tudja, hogy az általában a legnagyobb nyári rekkenő hőség kellős közepén mondja fel a szolgálatot. Ilyenkor persze sürgősen szükséges a klíma javítása. 

Jelentős különbség van azonban a klíma javítása, és a klíma felszerelése között. Egy klímát bárki felszerelhet, aki elvégzett egy szaktanfolyamot. Egy ilyen klíma szerelő azonban nembiztos, hogy ért a mai modern klímák bonyolult elektronikai rendszeréhez. A bonyolult elektronikák javítása komoly elektronikai szaktudást és műszerezettséget igényel.

A klímákban pedig egyre bonyolultabb (és ezért egyre drágább) elektronika található. Ez az elektronika szabályozza azt az úgynevezett invertert, amely a klíma takarékos és hatékony működését biztosítja, ez biztosítja a bonyolult automatika működését.

Cégünk nem csak a klímaszereléshez szükséges szakvizsgával rendelkezik, de mérnöki hátterünk biztosítja, hogy a klíma kifinomult elektronikáját is át tudjuk vizsgálni, és ha a megfelelő elektronikus alkatrészek beszerezhetők, akkor meg is tudjuk javítani azt.

Mivel tudjuk, hogy a klíma a legnagyobb kánikula közepén romlik el (Murphy törvénye), igyekszünk a javítást minél gyorsabban elvégezni.

Mérnök kollégánk a hívás után kiszáll a helyszinre, megvizsgálja a hibás klímát, és ajánlatot ad a klíma javítására. Ha lehetséges, a javítást azonnal elvégzi, ha nem akkor az alkatrészek gyors beszerzésével igyekszünk minél előbb biztosítani a kellemes hűvöst az Ön lakásában.

Hívja most a

Klíma szerelés, klíma javítás

telefonszámot!

Mobilról kattintva azonnal hívható!