Klíma szerelés, klíma javítás

Klímaszerelés

Klímaszerelés mérnöki háttérrel, ingyenes felméréssel

Klímaszerelés mérnöki háttérrel, ingyenes felméréssel Klímaszerelés mérnöki háttérrel, ingyenes felméréssel

A klímaszerelés általában akkor válik égetően fontossá, mikor hirtelen beköszönt a kánikula. A klíma megvásárlása nem gond – számos áruházban kapható – de a megfelelő szakember megtalálása ilyenkor nem egyszerű.

(Ha még nem lenne klíma berendezése, lakása ingyenes felmérése után mi is be tudjuk szerezni a megfelelő típust nagykereskedelmi partnerektől kedvező áron.)

A klíma készüléket szakszerűen kell beszerelni, beüzemelni, karbantartani, hogy hosszú éveken át biztosítsa Önnek a kellemes komfortot. Emellett fontos tudni, hogy a garancia csak a szakszerűen telepített és rendszeresen karbantartott klímákra érvényes.

A klímaszerelés, beüzemelés feladatát mindig bízza klíma „zöldkártyás”szerelőre, hogy érvényes legyen a garancia!

Magyarországon az EU előírás szerint, a klímaszerelést csak olyan szakember végezheti el, aki erről megfelelő vizsgát tett. Ezt igazolja a klíma „zöld kártya”, amelyet a Hűtő- és Klímatechnikai Vállalkozások Szövetsége által kiállított arcképes igazolvány igazol.

Ezt az igazolványt csak megfelelő szakirányú végzettségű szakemberek szerezhetik meg.

Kollégánknak nem csak a klímaszereléshez szükséges szakvizsgája van, de mérnöki végzettsége is, ami biztosítja, hogy Ön mind a tervezéssel, mind a kivitelezéssel tökéletesen elégedett legyen.

Klímaszerelés ingyenes felméréssel

Mivel tudjuk, hogy a klímaszerelés a legnagyobb kánikula közepén válik esedékessé, igyekszünk a felszerelés előtti ingyenes felmérést, és a kivitelezést minél gyorsabban elvégezni.

Éljen a lehetőséggel! Budapesten belül ingyenes klímaszerelés felmérés!

Mérnök kollégánk felkeresi önt a kívánt helyen a helyszín adottságait és az ön kívánságait figyelembe véve ad ajánlatot klímaszerelésre.

Hívja most a

Klíma szerelés, klíma javítás

telefonszámot!

Mobilról kattintva azonnal hívható!